XIX. Miskolci Esküvői Kiállítás és Vásár
2021. november 13.
DVTK Stadion VIP terem

Új helyre költözik a Miskolci Esküvői Kiállítás!

Érdemes megvárni ezt a jétvégét minden esküvőhöz szükséges döntéssel, hisz egy-egy elkapkodott döntés után itt meglátni a hatalmas választékban az igazit akár kinézetben, akár meglepőn kedvező árban, kellemetlen és zsebbe vágó lehet, sőt nem egy ebből fakadó családi perpatvarnak fültanui lehettünk az elmúlt évtizedben.

https://www.youtube.com/watch?v=5ycnI-t2Shc

A szervezők célja közel két évtizede változatlan: hosszú-hosszú utánajárások helyett a teljes esküvő leszervezhető legyen ezen a két napon. A megjelenő cégek széles skálája erre minden módot biztosít, hisz minden megvásárolható és leköthető itt az esküvőhöz, és akik itt dönteni tudnak a kiállító szolgáltatók között, jellemzően komoly kedvezményekkel tudnak hozzájutni az áhított szolgáltatáshoz.

Miskolc eredeti Esküvői Kiállítása híres arról, hogy a helyi esküvős szakma színe-java mellett az ország számos pontjától is érkeznek nagyszámban kiállítók, akik erősen megpezsdítik a megye esküvős életét, rengeteg újdonságot hoznak. A kiállítás ideje alatt óránként nyereménysorsolás várja a látogatókat. 

A vadiúj helyszín lehetőséget ad még további kiállítók fogadására így van még néhány szabad hely, melyre még várják a kiállítani szándékozók jelentkezését a 30-423-88-41 számra.
Naprakész információk miatt érdemes erről az oldalról elérhetően "lájkolni" a kiállítás facebook oldalát, hisz így  akár ingyenes kiállítási belépőkhöz lehet jutni.

 Érdemes már most csatlakozni a debreceni, miskolci, egri kiállítás közös facebook oldalához, mely a jobb felső sarokból elérhető, hisz belépőket lehet nyerni.

 Információ még: 30/423 88 41, 30/563 77 37 Facebook.com/eskuvoikiallitas