XVIII. Miskolci Esküvői Kiállítás és Vásár
2020. január 18 - 19
ITC SZÉKHÁZ

2020. január 18-19-én tizenhetedik alkalommal kerül megrendezésre a Miskolci Esküvői Kiállítás és Vásár ezúttal is az ITC Székházban. Az esemény ismét a LEGek kiállítása lesz, hisz a régió legnagyobb médiabirodalma és az ország legtöbb esküvői kiállítását megszervező cég Miskolc legismertebb kiállítási helyszínén az Északi régió legnagyobb esküvői kiállítását rendezi. Egy valódi esküvői kiállítást, amely színtiszta esküvő, nincsenek "töltelék cégek" más témák bevonása, hogy nagyobbnak tűnjön a rendezvény.

A rendezvény szombaton 10,00-18,00 között, vasárnap 17 óráig várja az érdeklődőket

A néhány éve új nevet is kapott az esemény, hisz Álompár XXI. Miskolci Esküvői Kiállítás és Vásár néven szerepel. A név a fő támogató nevével változott, a szervezők személye immár 18 éve változatlan. Itt érdemes elmondani, hogy más néven, más helyszínre és időpontra hirdetett esküvői jellegű kiállításokhoz a szervezőknek nincs köze, azok megvalósulásáért, színvonaláért a szervezők, a T.K. Trend Produkció, az Inform Média felelőséget nem vállalnak.

Érdemes megvárni ezt a január 18-19-i hétvégét minden esküvőhöz szükséges döntéssel, hisz egy-egy elkapkodott döntés után itt meglátni a hatalmas választékban az igazit akár kinézetben, akár meglepőn kedvező árban, kellemetlen és zsebbe vágó lehet, sőt nem egy ebből fakadó családi perpatvarnak fültanui lehettünk az elmúlt évtizedben.

https://www.youtube.com/watch?v=5ycnI-t2Shc


A rengeteg különböző kiállító mellett minden eddiginél több esküvői ruhaszalon várja a látogatókat. Hogy csak egy-két gyors példát említsünk: ha egy menyasszony az összes megjelenő szalon valamennyi ruháját szeretné felpróbálni közel egy hétbe tellene akkor is, ha folyamatosan csak ezt tenné. Persze a vőlegényeknek sem kell kétségbe esni, őket is megduplázódott mennyiségű vőlegényi öltöny várja. A további kiállítók (fotótól a virágig, vőfélytől a meghívóig, csokiszőkőkúttól az ékszerig, esküvői dekortól a szervező cégekig, nászúttól a videóig, stb) számára jellemző, hogy ha mindegyik üzletét szeretne év közben végigjárni a látogató az újabb heteket és több száz kilóméternyi autózást venne igénybe.

A szervezők célja több, mint egy évtizede változatlan: hosszú-hosszú utánajárások helyett a teljes esküvő leszervezhető legyen ezen a két napon. A megjelenő cégek széles skálája erre minden módot biztosít, hisz minden megvásárolható és leköthető itt az esküvőhöz, és akik itt dönteni tudnak a kiállító szolgáltatók között, jellemzően komoly kedvezményekkel tudnak hozzájutni az áhított szolgáltatáshoz.

Miskolc eredeti Esküvői Kiállítása híres arról, hogy a kétnapos rendezvényre a helyi esküvős szakma színe-java mellett az ország számos pontjától is érkeznek nagyszámban kiállítók, akik erősen megpezsdítik a megye esküvős életét, rengeteg újdonságot hoznak. A kiállítás ideje alatt óránként nyereménysorsolás várja a látogatókat.

Az ITC Székház két szintjét is meg kellett nyitni a nagyszámú kiállító részére, így még kialakult néhány szabad hely, melyre még várják a kiállítani szándékozók jelentkezését a 30-423-88-41 számra.
Naprakész információk a www.eskuvoiiranytu.hu oldalon találhatók. Érdemes erről az oldalról elérhetően "lájkolni" maga a kiállítás facebook oldalát, hisz így  ingyenes kiállítási belépőkhöz lehet jutni.

Érdemes már most csatlakozni a debreceni, miskolci, egri kiállítás közös facebook oldalához, mely a jobb felső sarokból elérhető, hisz menyasszonyi ruhát, belépőket lehet nyerni.

 

Információ még: 30/423 88 41, 30/563 77 37

e-mail:

tktrend@eskuvoiiranytu.hu