Miss Ara - Az Arák Királynője választás

Feltöltve: 2015. 09. 08.     Facebook megosztás     Twitter megosztrás

 Miss ARA 2016 választás

Már lehet nevezni a Miss Ara 2017 – Az Arák Királynője, Az Év Legszebb Menyasszonya választásra! Bármely menyasszony nevezhet, akinek 2017-ben lesz az esküvője. Az értékes nyeremények mellett azt hisszük bármelyik menyasszony büszke lehet e címre, ugyanúgy mint bármelyik örömanya, vagy vőlegény, hogy az Ő lánya, illetve Párja a legszebb.

A választás döntőjére kezdetektől hagyományosan a Debreceni Jegyesek Bálja betétprogramjaként kerül sor. Fontos tisztázni, hogy a Bál résztvevői, vendégei nem autómatikus indulók, tehát nem Bál Szépe jellegű választás! A döntőbe jutottak estélyi ruhában és menyasszonyi ruhában vonulnak fel, tehát bikinis kör NINCS! A díjak természetesen az esküvőre felhasználható értékes nyeremények. A zsűri az Esküvői Szakma tagjaiból kerül ki, de szavaz a jelenlévő bálozó közönség is.

Egy kis ízelítő: https://youtu.be/J-FxLR-rhTk


Nevezési díj nincs. Az estélyi ruhás felvonuláshoz mindenki a saját estélyi ruháját használja, menyasszonyi ruhát szponzorok biztosítják. A szponzorok a készletükből a szerintük legmegfelelőbb ruhát biztosítják, figyelembe véve az induló karakterét.
A döntőbe jutáshoz szükséges szavazásról a szervezők saját hatáskörben döntenek évente. Ennek során dönthetnek internetes előszavazásról, vagy felkért zsűri általi előválogatásról. 
Az induló hozzájárul, hogy az általa megküldött, valamint a választáshoz kapcsolódó felvételeket a szervező korlátozás nélkül felhasználja promóciós célokra.
Az induló elfogadja a szervezők döntéseit, jogi út kizárt!
Nevezéshez szükséges előzetes jelentkezés az alábbi linken:
 http://www.eskuvoiiranytu.hu/missara 

vagy a tkprodukcio@gmail.com címre megküldött személyes adatokkal, valamint 1 db egész alakos és 1 db közeli kép megküldésével vagy facebook üzenetben, ahol a kérdéseket is várjuk!