Tizedszer Esküvői Kiállítás Egerben! - ÚJ HELYSZÍNEN

Feltöltve: 2017. 01. 03.     Facebook megosztás     Twitter megosztrás
Egri Esküvői Kiállítás már tizedszer!
Jubileumi kiállítás új helyszínen!
2017. 02. 04.
AGRIA TISZK (4-es számú iskola)

Az Egri Esküvői Kiállításra készülő párok FIGYELEM! A Kiállítás új helyszínre költözött! A  helyszín és időpont Agria Tiszk február 04.!  Ettől eltérő időpontban és helyszínre (mely esetlegesen a Kiállítás régi helyszíne) ezen rendezvényhez esetlegesen megtévesztően hasonló nevűre meghirdetett eseménytől a hagyományos Egri Esküvői Kiállítás szervezői elhatárolják magukat, annak megvalósulásáért, minőségéért felelőséget nem vállalnak!

 

Érdemes már most csatlakozni a debreceni, miskolci, egri kiállítás közös facebook oldalához, mely a jobb felső sarokból elérhető, hisz menyasszonyi ruhát, belépőket lehet nyerni.

Immáron tizedik alkalommal várja az Esküvői Kiállítás Heves megyében is az érdeklődőket, esküvőre készülő Párokat, örömszülőket. A jubileum alkalmából az évről évre növekvő létszámú kiállító valamint látogató még jobb kiszolgálása érdekében egy igazi kiállítási helyszínre költözik az esemény, így reményeink szerint ismét több cég, szalon, szolgáltató meri majd vállalni a nyílt összehasonlítást másokkal, hisz itt a kiállításon ez történik.

Ha valaki mégis tart a többiektől, azoknak marad a nyilt nap magányos meghirdetése!

Nem árt úgy készülni minden esküvő előtt állónak, hogy érdemes megvárni ezt a hétvégét mindenféle döntéssel, hisz itt egyrészt hatalmas választékkal, másrészt meglepően nagy kedvezményekkel találkozhatnak. Nem lehet jó érzés egy-egy elhamarkodott döntés miatt azzal szembesülni, hogy itt jóval szebbhez, jobbhoz hozzájuthatott volna a pár ráadásul jóval kellemesebb áron!


Február 4-én a helyi Esküvői szakma képviselői mellett az ország több pontjáról, Budapesttől Nyíregyházáig, Debrecentől Miskolcig érkeznek a kiállítók. Ahogy a név is jelzi itt bizony vásárról is szó van, nemcsak kiállításról, így valamennyi cégnél lehetőség lesz próbálni, vásárolni, lekötni, megrendelni (a legtöbb helyen komoly vásári kedvezményekkel), így ezen a napon az esküvő előkészítésének jelentős része elintézhető, ráadásul akár százezres megtakarítással. Óriási nyugalmat adhat olyan szolgáltatókat választani egy ilyen fontos és különleges naphoz, akik meg merik mutatni magukat egy ilyen seregszemlén, merik vállalni az összehasonlítást más hasonló profilú cégekkel. Ismét lesz óriás, több mint egyméteres csokiszökőkút, koktélos, óránkénti nyereménysorsolás.

A Pontos Cím: Eger, Bartók Béla tér 4.

Nyitvatartás: 10,00 - 18,00 óráig

Érdemes már most csatlakozni a debreceni, miskolci, egri kiállítás közös facebook oldalához, mely főoldalról elérhető, hisz menyasszonyi ruhát, belépőket lehet nyerni. (http://www.facebook.com/eskuvoikiallitas)

Ha naprakész információkat szeretnél "lájkold" a debreceni, miskolci, egri kiállítás közös oldalát!

Információ: 30/423 88 41, 30/563 77 37
E-mail: tktrend@eskuvoiiranytu.hu