Célegyenesben az esküvői kiállítások

Feltöltve: 2011. 01. 13.     Facebook megosztás     Twitter megosztrás

Gőzerővel folynak a XII. Debreceni (LOVARDA), a IX. Miskolci (ITC) és a V. Egri Esküvői Kiállítás (AGRIA PARK) előkészületei. Az esküvőre készülő párok mára nem egy városban akár több esküvői kiállításra is elmehetnek, így a T.K. Trend által 5-12 éve szervezett kiállításoknak is akad konkurenciája. Megfontolandó minden pár számára, hogy a nyilvánosságra hozott adatok alapján (nov. végi állapot) van ahol a fenti, nagy hagyománnyal rendelkező esemény közel kétszer annyi kiállítót tud felsorolni, mint ifjú versenytársa, nembeszélve a menyasszonyi ruha szalonok számának különbségében.

Debrecenben már tizenkettedik alkalommal gyűlik össze az esküvői szakma első vonala ismét a LOVARDÁBAN. A tervek szerint az ország első kiállítása lesz, hisz január 08-09-én várja majd a Párokat, örömszülőket, no meg mindenkit, aki az egyik leglátványosabb kiállítására kíváncsi. Az előkészületek állásáról Tóth Tímeát kérdeztük.

Évek óta azzal a céllal indulunk el, hogy ismét mi legyünk az ország legnagyobb vidéki esküvői kiállítása, hogy mindenféle program helyett a kiállítók óriása száma, minőségi összetétele, első vonalba tartozása vonzza a Párokat és biztosítsa számukra azt, hogy itt két nap alatt a teljes esküvő leszervezhető legyen akár több százezres megtakarítással a sok vásári kedvezmény segítségével. Amikor már egy évtizede csiszolódik valami, ráadásul évek óta annyira nagyszámú a kiállító, hogy már a ruhatárban is stand van, vagy például már idehoztuk Sisi királyné koronázási ruháját, nehéz új dolgokról beszámolni. Annyit már most tudunk, hogy legalább ezer menyasszonyi ruha lesz a kiállításon, de megdupláztuk a vőlegényi öltönyök számát is. Elképesztő akciókkal készülnek a cégek is, hogy csak egy-két példát mondjak, már welcome drinkkel fogadunk mindenkit, lesz olyan ékszerész, aki a jegy gyűrű vásárláshoz gyémántot ad ajándékba, vagy az óriás csokiszökőkut bérléshez ajándék a csoki, mártogatni való. 500.000 Ft-os nyereménnyel jutalmazzuk az 50.000. olyan párt, aki kilátogat általunk szervezett kiállításra és további 600.000 Ft-os ajándék üti a markát valakinek aki regisztrál. Itt szeretném hangsúlyozni, hogy a nyeremények elnyeréséhez nálunk nem kell sem táncolni, énekelni, verset mondani stb. A XII. Debreceni Kállítás és Vásárról további fontos infók itt.

Miskolcon a kilencedik kiállítás előkészítése folyik, mely hatalmas váltáson ment keresztül, mikor az Egyetemvárosból beköltözött Miskolc legelfogadottabb kiállítási helyszínére az ITC Székházba. Ennek eredményéről is kérdeztük Loló Andreát: Jó döntés volt, hisz itt jobb körülményeket tudunk biztosítani a cégeknek és látogatóknak is. A hatalmas váltás annak ellenére sikeres volt, hogy egy másik vállalkozás rögtön a tradicionális kiállítás régi helyére szintén esküvői kiállítást hirdetett meg, erősen megkavarva párokat, egyes cégeket. Tehát már itt és azonnal szeretném leszögezni, hogy a Miskolci Esküvői Kiállítás helyszíne ismét a remek házigazda ITC Székház lesz. Időpontja pedig január 15-16. A kiállítás szervezése hagyományosan egy hónappal később indul, mint Debrecenben, azonban már itt is a helyek 85%-a már most foglalt, ami előrevetíti, hogy az ITC két szintje tele lesz a kiállítókkal, akik a helyi cégeken túl Esztergomtól Nyíregyházáig érkeznek, de azon sem kell meglepődni majd, ha német szót hall az ember. További öröm számunkra, hogy már most elmondható, hogy soha ennyi ruhaszalon nem volt miskolci esküvői kiállításon, mint az idén lesz. Azt, hogy milyen meglepetések lesznek a válasz egyszerű: ki kell jönni a kiállításra és megtudja. Amit biztosan ígérhetek: konkurenciánktól eltérően mi biztosan nem adunk össze állatokat a házasság szentségével összeegyeztethetetlen módon. A IX. Miskolci Esküvői Kállítás és Vásárról további fontos infók itt

Immáron ötödik alkalommal várja az Esküvői Kiállítás Heves megyében is az érdeklődőket, esküvőre készülő Párokat, örömszülőket. A Kiállítás állásáról Kádár Józsefet kérdeztük: Az évről évre növekvő létszámú kiállító szükségessé tette, hogy új helyszínre, a belvárosba költözzön a Kiállítás így reményeink szerint ismét több cég, szalon, szolgáltató meri majd vállalni a nyílt összehasonlítást másokkal, hisz itt a kiállításon ez történik. Ha valaki mégis tart a többiektől, azoknak marad a nyilt nap magányos meghirdetése!
Február 05-én az AGRIA PARKBAN a helyi Esküvői szakma képviselői mellett az ország több pontjáról, Budapesttől Esztergomig Debrecentől Miskolcig érkeznek a kiállítók. És érkeznek, hisz az elsőre tervezett kiállítási területet duplájára kellett növelnünk, így november végére. Ezzel nem csak azt jelenti, hogy az eddigi legnagyobb egri esküvői kiállításra készülhetnek a Párok, hanem azt is, hogy a megnövelt területen még tudunk újabb kiállítóknak is helyet adni. Az V. Egri Esküvői Kállítás és Vásárról további fontos infók itt

Menyasszonyok figyelem! Hajdú, Borsod, Heves VALAMENNYI városából és kisebb településeiről keresünk segítőket. A feladat egyszerű: segíts népszerűsíteni a kiállításokat! Pl.: helyezd ki a kiállítás plakátját környezetedben. VALAMENNYI elfogadott segítőnk automatikusan ingyenes kiállítási belépőt kap! Továbbá egy részük Jegyes Bálja belépőhöz, nászutas hétvégéhez, ingyenes Esküvőszervező tanfolyam elvégzési lehetőséghez jut. Volt és leendő menyasszonyok jelentkezését is várjuk, akiket érdekel az esküvő intézménye.

További információ: tktrend@eskuvoiiranytu.hu 30-56-377-37