Csokiszökőkút a lagzin

Feltöltve: 2010. 06. 24.     Facebook megosztás     Twitter megosztrás

Egy olyan különlegességet szeretnénk mindenki figyelmébe ajánlani, mely mára igazi sztárja lett a minőségi lagziknak. Egy olyan extra, mely nem köszön vissza minden lagzin. Érthető ez azért is, hisz egy-egy ilyen komolyabb gép beszerzése milliós nagyságrendű így viszonylag kevés van az országban.
A Csokiniagara vezetőjét kértük meg avasson be egy kicsit ennek a szolgáltatásnak a rejtelmeibe.

Milyen előnyökkel is jár ez a bérlés?
Ma, bár minden fillért érdemes megnézni hová költ az ember, minden pár törekszik arra, hogy a násznép számára minél emlékezetesebbé tegye a lagzit. Mindenki igyekszik egy kis különlegességet becsempészni a lagzijába.
Akinek néhány tízezer forintja van erre érdemes számolnia a csokoládészökőkúttal. Az ilyenkor a párokban felmerülő olyan extrák közül, mint pl.: galambröptetés, tűzijáték, táncos vagy éppen énekes fellépő művész, kívánság ballon, stb. abban jelent hatalmas eltérést, hogy nem csak néhány perces élményt nyújt, hanem egész éjszaka a vendégek rendelkezésére áll, hatva az ízlelő bimbókra, szemre, orra. Azért, hogy valódi látványt is nyújtson mi csak kizárólag a legnagyobb kategóriás, 5 emeletes, egy méter fölötti kutat használjuk

Milyen időszakra kérik a párok?
Segíthet áthidalni a lagzi helyszínre érkezés és vacsora közti időszakot, vagy éppen a délutáni vendégfogadást, helyettesítheti a menyasszonyi tortát is, de lehet egyszerűen az egész este vezető desszertje. Megnyugtató a Párnak az is, hogy ehhez a különlegességhez saját kezelőt, kínáló személyt biztosítanak, aki gondoskodik a vendégekről, pótolja a mártogatni valókat.

Milyen párok igénylik?
Széles a skála, hisz voltunk már sok csillagos szállodában, kastélyban ugyanúgy, mint igazi falusi sátras, vagy iskolai menzán zajló lagziban. Voltunk erősen vallásos érzelmű lagziban és voltunk az egyik legismertebb párt jelenlegi elnökének lagzijában is.

Említette az ízlelőbimbókat. Pontosan mi is hat rá?
Csokoládénak csak valódi belga Callebaut csokoládét használunk, melyből választható tej, ét, vagy fehér csoki egyaránt. Mártogatni valók skálája széles, jellemzően pille cukor, piskóta, marcipán golyó, déli gyümölcsök, és hazai szezonhoz igazodó gyümölcsök. Külön kérésre ehhez jöhetnek ízfokozók: kókusz reszelék, chili por, fahéj, szeletelt mandula, de igényelhető sajtkocka is.

Hogyan jelenik meg a lagzin a kút?
Meggyőződésünk, hogy bele kell simulnia a lagzi egészébe, nem a csokikútért van a násznép, hanem a násznépért a kút. Ezért mindig a hely adottságaihoz alakítjuk a megjelenést, minimális külön dekorációval, hisz nem szabad, hogy elhomályosítsa a menyasszonyt. Ezért nem is használunk például színes fényekben játszó hatalmas műanyagasztalt, mint teszi azt egy-két cég.

Mennyivel előbb érdemes megtenni a foglalást?
Ha valaki biztos a dolgában, akkor minél hamarabb, hisz ezekből a nagy értékű gépekből nem sorakozik tíz a raktárban, hamar lekötésre kerülhetnek. Azért is érdemes, hisz több tízezres különbségek is lehetnek a szolgáltatók árai között. Mindenkinek azt ajánlom egyébként, hogy alaposan tanulmányozza át az ajánlatokat, ha több helyről kap. Nézze meg azt, hogy mekkora kategóriájú kútról van szó, tartalmaz-e minden hozzávalót (csoki, kezelő, mártogatni valók, nyársak szalvéták, stb.) az ár, lehetnek-e plusz költségek, stb. És ne higgyék el, hogy az magasabb árral jár, vagy magasabb színvonalat jelent, ha kihangsúlyoz az ajánlatadó olyan természetes dolgokat, mint alkalomhoz illő öltözetű kezelő, vagy kristály tálaló eszközök.

Hol találhatjuk meg Önöket?
A legegyszerűbb a www.csokiniagara.hu oldalon keresztül, de szívesen állok rendelkezésére mindenkinek a 30-56-377-37 számon.